Naar startpagina 

 

 


Home
Nieuws
Biografie
Golf
Tennis
Projecten
Spreker
Ambassadeur
Onderscheidingen
Gallery
Archief
Links
Contact

Monique Kalkman op LinkedIn  Monique Kalkman op Facebook  Monique Kalkman op Twitter      


 

Monique is een inspirerende spreekster en kan -op maat- speeches verzorgen, met kernboodschappen die in samenspraak met de opdrachtgever bepaald worden.
Hierbij legt ze de link tussen de key-issues van het onderwerp van de dag en haar ervaringen uit haar persoonlijke leven, sportieve en maatschappelijke carrière.
Veertien jaar oud was Monique toen zij als talentvolle sportster met een topsport droom door kanker een dwarslaesie kreeg en rolstoelgebonden werd.
Ze zag de tegenslag als uitdaging, omarmde nieuwe situaties en boog ze om tot positieve eigenschappen. Ze werd de eerste wereld- en paralympische kampioene in twee sporten en

heeft nu de ambitie om wederom de wereldtop te bereiken in een derde sport, golf ditmaal.
Boeiend, vol met humoristische anekdotes en een gezonde dosis zelfspot legt ze de link tussen haar weg naar de top in drie sporten, haar internationale marketing carrière en het belang van plannen voor succes en het omgaan met jezelf en met tegenslagen. Ze laat zien wat de kracht is van een ondernemende en positieve geest is als je bereid bent er alles zelf uit te halen.
Onderwerpen:
Innovatie, verandering, persoonlijk leiderschap, WMO, Participatie en revalidatie
Taal: Nederlands, Engels of Duits

Boek Monique Kalkman voor lezingen via info@moniquekalkman.nl
Voor meer info: www.moniquekalkman.nl
 

 

 
© 2007-2017
Monique Kalkman |
Disclaimer

Welzorg